stage bij NEXT architects

stage bij NEXT architects

Site instagram: nextarchitects NEXT architects

explore connect create

Ben jij een dynamische bouwkundestudent met een passie voor innovatie en experiment? Word dan vanaf begin september 2024 de nieuwe stagiair van NEXT architects op ons kantoor in Amsterdam.

Wij zijn een internationaal architectenbureau met kantoren in zowel Amsterdam als Beijing. We bevorderen creativiteit en uitmuntendheid in ontwerp bij verschillende architectuurprojecten en infrastructurele ontwikkelingen. Ons gevarieerde team van 25 professionals werkt samen aan baanbrekende ontwerp- en onderzoeksinitiatieven.

Als stagiair bij NEXT krijg je de kans om jezelf volledig onder te dompelen in een van onze drie gespecialiseerde subteams, waarbij je mentorschap krijgt van een ervaren projectleider. Ondertussen draag je bij ​​aan projecten en breid je je vaardigheden uit.

Enthousiast? Solliciteer en stuur je motivatiebrief, CV en portfolio (max. 5 MB) naar jobs@nextarchitects.com met ‘Stagiair’ in de onderwerpregel van de e-mail. We kijken ernaar uit om gepassioneerde collega’s te verwelkomen die klaar zijn om hun stempel te drukken op de wereld van de architectuur.

Om te solliciteren op deze vacature stuur je je sollicitatie naar sijben@nextarchitects.com

To top